Palvelut

Tarjoamme musiikkialan toimijoille kokonaisvaltaista artisti-, julkaisu- ja tapahtumapromootiota.

Voimme toteuttaa töitäsi joko yksittäin projektikohtaisesti tai pidempiaikaisena viestintäyhteistyön luottokumppanina. Palvelumme rakentuu yksilöllisesti ja joustavasti, tavoitteena aina paras mahdollinen näkyvyys. Hoidamme puolestasi niin pienet kuin suuretkin kokonaisuudet – tarvitsetpa mitä tahansa yksittäisen single-julkaisun promootiosta isoon kiertuetiedotukseen, me autamme sinua!

Tutustu palveluvalikoimaamme ja kysy rohkeasti lisää!

Suunnitteluvaiheesta toteutukseen!

Olemme tukenasi – hoidamme kaikki promootioviestintätarpeesi sitoutuneesti ja pitkäjänteisellä otteella.

Bubblypinkin ydin perustuu alan liiketoimintamallien tuntemukseen, raudanlujaan kokemukseen viestintä- ja mediatiedotustehtävistä, rohkeaan ideointiin sekä brändäysosaamiseen.

Ja tietenkin rakkauteen musiikkia kohtaan.

Haluatko menestystä ja medianäkyvyyttä?

Olitpa nouseva tähti tai kokenut konkari, omakustannejulkaisija tai levy-yhtiön edustaja – ota yhteyttä! Olisi mukava jutella juuri sinun kanssasi.

Tilanteesi alkukartoitus on aina maksuton eikä se sido sinua mihinkään. Kaikki keskustelut käydään alusta alkaen 100 % luottamuksellisesti.

Juodaanko skumpat bäkkärillä tai kahvit lounaskahvilassa? Vai kerrotko mieluummin visioistasi puhelimitse, sähköpostitse tai etäpalaverissa? Sinä päätät!