Kurkistus kulisseihin

Jutta Vetter, Founder

Bubblypink Musicin perustaja Jutta Vetter on pitkän linjan viestinnän ammattilainen, joka on erikoistunut myös musiikkiteollisuuteen. Tämän sivun alaosasta voit tutustua niihin artisteihin ja projekteihin, joiden parissa hän on aiemmin työskennellyt.

Jutalla on johtamansa kansainvälisen Vetter Communications Oy -viestintätoimiston myötä vankka ymmärrys yritysmaailmasta, ja aiempaa työkokemusta sekä levy-yhtiön että ohjelmatoimiston viestintä- ja tiedotustehtävistä. Hänen koulutustaustansa on monikielisessä viestinnässä Tampereen yliopistossa. Hän on lisäksi suorittanut Arcadan ammattikorkeakoulun musiikkimanageroinnin erikoistumiskoulutuksen, joka toteutettiin yhteistyössä Music Finlandin ja Stockholm Music Cityn kanssa.

Jasmin Rantanen, Promotion Manager

Bubblypink Musicin tiedottaja Jasmin Rantanen on markkinointi- ja musiikkialan moniosaaja. Jasmin on vaikuttanut vuosia eri markkinointialan työtehtävissä ja hallitsee niin digimarkkinoinnin salat, kuplivat tekstit kuin graafisten materiaalien suunnittelunkin. Vahva tietämys musiikkialasta kumpuaa Jasminin omasta musiikkitaustasta artistina ja lauluntekijänä. Jasminilla on oman levy-yhtiön myötä kokemusta myös musiikin julkaisusta sekä markkinoinnista. Jasmin räätälöi Bubblypink Musicilla myös artistibrändäykseen ja sosiaaliseen mediaan liittyviä valmennuksia.

Jasmin on opiskellut Turun Ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa kulttuurialan ylemmän AMK-tutkinnon media- ja kulttuuriyrittäyyden koulutusohjelmassa. Lisäksi hän on suorittanut SASKYn musiikkituotannon ammattitutkinnon (lauluntekijä), jonka opetusohjelmaan kuuluivat muun muassa musiikkialan rakenteet, sopimusasiat, markkinointi ja brändäys sekä tuottaminen. Jasmin oli sainattu FRSH Music/HMC Publishingille (Warner Music) lauluntekijänä 2018-2021.

”I learned very early in life that without a song,
the day would never end,
without a song, a man ain’t got a friend,
without a song, the road
would never bend, without a song.
So I keep singing a song.”

Jutta on aiemmin urallaan edustanut muun muassa Popedaa, J. Karjalaista, Yötä, Eppu Normaalia, Ville Leinosta, Ismo Alankoa, Petri Nygårdia, Diabloa sekä 69 Eyesia. Viime vuosina hän on työskennellyt muun muassa Jarkko Martikaisen, Kauko Röyhkän, Jannika B:n, Kotiteollisuuden, Mokoman, Jukka Kuoppamäen, Heikki Silvennoisen, Pave Maijasen, WÖYHin, Jannan, Francinen, Melrosen, M.A. Nummisen, Semmareiden, Heikki Helan, Hanna Pakarisen, Ilpo Kaikkosen ja Marko Haaviston kanssa.

Ulkomaisista artisteista Jutta on hoitanut esimerkiksi Jethro Tullin, Machine Headin, Sepulturan, Keith Richardsin, Molokon sekä E-Typen Suomen albumi- ja keikkapromootiota. Hän on toiminut UMK-finalisti Emman tiedotustehtävissä sekä hoitanut kansainvälisen The Original Elvis Tribute -konserttikiertueen Suomen tiedotusta ja kiertuejärjestelyjä. Lisäksi hän on vastannut Timo Rautiainen & Trio Niskalaukauksen, Juliet Jonesin Sydämen ja Tuula Amberlan comebackien ympärillä tapahtuneesta mediatiedotuksesta. Hän on myös auttanut lukuisia artisteja uriensa alkuvaiheilla.

Jutan työnantajina musiikkialalla ovat toimineet muun muassa Poko Rekords sekä Dex Viihde.

Haluatko menestystä ja medianäkyvyyttä?

Olitpa nouseva tähti tai kokenut konkari, omakustannejulkaisija tai levy-yhtiön edustaja – ota yhteyttä! Olisi mukava jutella juuri sinun kanssasi.

Tilanteesi alkukartoitus on aina maksuton eikä se sido sinua mihinkään. Kaikki keskustelut käydään alusta alkaen 100 % luottamuksellisesti.

Juodaanko skumpat bäkkärillä tai kahvit lounaskahvilassa? Vai kerrotko mieluummin visioistasi puhelimitse, sähköpostitse tai etäpalaverissa? Sinä päätät!